Sitemap

Voksbehandling Køge – I omgivelser omgivet af hestefolde og rolige natur ligger Langager Retreat, en skønhedsklinik, som har specialiseret sig i voksbehandlinger tæt på Køge.

Voksbehandling Roskilde – Ved Roskilde i idylliske omgivelser, hvor naturen smiler roligt til dig, ligger en skønhedsklinik, som har specialiseret sig i voksbehandlinger tæt på Roskilde.

Skønhedsklinik Køge – Langager Retreat tilbyder wellness og luksus tæt på Køge, hvor effekten af behandlingerne er vedvarende med fokus på sundhed og næring til din hud.

Skønhedsklinik Roskilde – Kun omgivet af hestefolde og rolig natur ligger Langager Retreat, en skønhedsklinik tæt på Roskilde, som har specialiseret sig i kompetent hudpleje.

Behandling af hårtab – Meso Hair Loss Control bekæmper tyndt hår og stimulerer effektivt genvækst. Læs mere om Behandling af Hårtab. Book behandling på Langager Retreat her.

Mesoterapi – På Langager Retreat er vi eksperter i Mesoterapi for rynke- og ansigtsbehandling. Vi benytter os af naturlige ingredienser. Læs mere og book behandling i dag!

Babyshower arrangement – Babyshower er en ny tradition, hvor den kommende mor overraskes med en fejring af, at hun bliver mor lige om lidt. → Kontakt os for dit næste arrangement.

Polterabend til kvinder – Langager Retreat ønsker at skabe en unik polterabend oplevelse for den kommende brud og hendes gæster, kontakt os uforpligtende for et polterabend event.

Spa dag sjælland – Book en spa dag på Sjælland i vores private spa, hvor forkælelse fylder alt. Nyd den store 7 personers jacuzzi. Kontakt os i dag og hør mere!


Warning: include(blocks/promotion_on_product.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/langagerretreat.dk/public_html/wp-content/themes/langager/bookingConfirmPage.php on line 22

Warning: include(): Failed opening 'blocks/promotion_on_product.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php74/pear') in /home/customer/www/langagerretreat.dk/public_html/wp-content/themes/langager/bookingConfirmPage.php on line 22