Handelsbetingelser hos Langager-Retreat

Generelle oplysninger

Langager-Retreat ApS
Lille Havdrupvej 1
4622 Havdrup
CVR nr.: 42171794
Telefon: 61470444
Email: mail@langagerretreat.dk

Priser

Hos Langager-Retreat ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Langager-Retreat ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Levering

Langager-Retreat ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller via pakkeshop, hvis dette vælges.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med DAO eller Bring, eller du kan vælge lokal afhentning i Havdrup.
OBS: Din vare vil blive leveret med DAO eller Brings leveringstid som normlat er 1-3 hverdage efter de har modtaget pakken. Du modtager en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra vores lager.
Er en vare mod forventet i restordre, kan der opleves længere leveringstid. Du vil dog blive kontakte med oplysninger om en mulig leveringstid.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos langagerretreat.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du har 14 dage fra modtagelse, til at give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen kan gives til mail@langagerretreat.dk. I din meddelelse, skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du bedes returnere varen i original emballage.

Du bedes vedlægge ordrenummeret i pakken.

Hvis du ikke afhenter din pakke, og den derved bliver returneret til os trækker vi et gebyr på 49,- fra din ordre, som er de reelle returomkostninger som vi bliver pålagt af fragtfirmaet.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen skal sendes retur i den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt relevant dokumentation for at få varen returneret.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Langager-Retreat ApS
Lille Havdrupvej 1
4622 Havdrup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Langager-Retreat ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@langagerretreat.dk

Husk at Langager Spa er midlertidig lukket fra 28. april og hen over sommeren!

This field is required

Få direkte besked når vi åbner 2 nye spa efter sommer

Husk at Spaen flytter og at klinikken både skifter navn & flytter

I forbindelse med at spaen flytter til 2 nye lokationer lukker den ned fra d. 28. april og hen over sommeren. Du kan følge med i hvor og hvornår vi åbner ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på facebook eller instagram. Du kan stadig besøge vores skønhedsklinik - nu under navnet Dragheim Skincare på Solrød Strandvej 94. Book som du plejer via vores system eller via tlf. 222 555 18.

Hold mig opdateret