Eksklusive events i intime omgivelser

Har du spørgsmål...

“Jeg har længe syntes at der manglede et sted, hvor man selv kunne afholde hyggelige events og hvor man samtidig også kunne komme til intime kulturelle og hyggelige arrangementer. “

-Line, Langager Retreat

Polterabend? Babyshower? Eller noget helt tredje?

Polterabend? Babyshower? Eller noget helt tredje?

Ingen begivenhed er for lille og kun fantasien sætter grænserne. Hvornår har du egentlig sidst fejret dig selv? Eller dine veninder? Måske det var på tide?
Vi elsker at sørge for, at I kan slappe helt af og at I kan komme og nyde hinandens selskab et par timer eller en hel dag. Alt kan lade sig gøre, og I bestemmer fuldstændig selv, hvad oplevelsen skal bestå af. Vi har både mulighed for at stå for mad og drikke til jeres event, ligesom det også er muligt blot at leje faciliteterne og selv står for resten.

Vi har stor erfaring med bl.a. afholdelse af polterabends og babyshowers, hvor I kan kombinere tid i den dejlig private spa afdeling med massage eller eksklusive behandlinger for the Bride eller Mom To Be - eller hele selskabet.
Efter I har benyttet jer af spaens dejlige faciliteter er det måske tid til at nyde et lækkert måltid i vores skønne orangeri eller måske har I et sjovt indslag eller andet aktivitet planlagt som I vil afholde i vores event rum.

Vi elsker selv at fejre livet og de specielle lejligheder og vi vil elske med at hjælpe jer med at fejre jeres. Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi står til rådighed med at strikke et uforpligtende tilbud sammen til jeres event.

Privat Spa for dig og dem du holder af

Husk at Langager Spa er midlertidig lukket fra 28. april og hen over sommeren!

This field is required

Få direkte besked når vi åbner 2 nye spa efter sommer

Husk at Spaen flytter og at klinikken både skifter navn & flytter

I forbindelse med at spaen flytter til 2 nye lokationer lukker den ned fra d. 28. april og hen over sommeren. Du kan følge med i hvor og hvornår vi åbner ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på facebook eller instagram. Du kan stadig besøge vores skønhedsklinik - nu under navnet Dragheim Skincare på Solrød Strandvej 94. Book som du plejer via vores system eller via tlf. 222 555 18.

Hold mig opdateret